WE DO STORIES

 
We do stories photo shoot_01.jpg
We do stories photo shoot_09.jpg

Bröllop i Sverige

Vilken del av Sverige är er favorit? Vi kan inte bestämma oss, det finns så mycket och sådan stor variation. Vi älskar storstadsmyllret och alla otroligt vackra platser i Stockholm, men har rötterna både på Västkusten och i Sörmland. Vad ni än drömmer om när det gäller ert bröllop så kan vi se till att hitta det och tillsammans skapar vi något unikt för er.

We do stories photo shoot_02.jpg

Bröllop på Mallorca

Mallorca, denna vackra ö som har allt. Havet, bergen, stad och landsbygd. Här finns allt för att ni ska få ert drömbröllop. Vi finns på plats, kan ön med alla guldkorn och vi delar gärna med oss av dem till er. För vi har inga färdiga paket som vi erbjuder, utan är oberoende och skräddarsyr allt så att det blir perfekt för er.

 
 

OUR STORY

Vi på We Do Stories är ett kreativt, genuint och personligt team som tillsammans med er vill skapa minnen som alltid finns kvar.

We do stories photo shoot_07.jpg

 

 
 

Tjänster

Oavsett om det är en konsultation om hur ni kommer igång eller koordination av hela bröllopet -så gör vi detta för att ni ska få er stora dag exakt som ni vill ha den. Vi hjälper er att skapa minnen, utan stress och onödigt jobb.

Vi vill att ni ska vara med och njuta av planeringen lika mycket som själva bröllopsdagen. 

We do stories photo shoot_15.jpg